PS4 Slim

Regelmatig komen er nieuwe spelcomputers uit. De een nog kleuriger dan de ander, de andere nog meer functies dan de een. Maar hoe maak je nu de keuze om te gaan voor de Playstation 4 en als je dat al hebt besloten, welke versie koop je dan en waarom? Wij gaan je natuurlijk vertellen waarom dit de PS4 Slim moet zijn!

Playstation 4 van Sony

Sony brengt regelmatig een nieuwere versie op de markt van zijn megahit Playstation. Inmiddels is dat al de versie 4 die er in maar liefst 3 varianten is. De standaard PS4, de PS4 Pro en de PS4 slim. Over deze laatste gaan we het hier hebben want naar ons idee is dit toch de spelcomputer in jouw televisiekast niet mag ontbreken. Een krachtige spelcomputer met alle nieuwste functies maar wel tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Een win – win situatie dus, want winnen doen we toch het liefst niet waar?

PS4 Slim Aanbiedingen

WinkelBestellen
logo-bolcom-klein-product-pageNaar Bol.com
logo-mediamarkt-product-page-v2Naar Mediamarkt.nl
logo-nedgame-klein-product-pageNaar Nedgame.nl
logo-coolblue-klein-product-pageNaar Wehkamp.nl
logo-coolblue-klein-product-pageNaar Coolblue.nl
PS4 Slim

PS4 Slim kopen

Wanneer het tijd is om een nieuwe spelcomputer te kopen kun je niets anders dan je gaan verdiepen in de mogelijkheden. Het is natuurlijk niet zomaar een aanschaf. Allereerst moet jouw keuze bij je passen. Welke eisen en voorwaarden stel jij aan een nieuwe spelcomputer? Wanneer je dit voor jezelf op een rijtje hebt kun je wat research gaan doen. Om het jou gemakkelijk te maken zetten wij in ieder geval alle voordelen van de PS4 Slim op een rijtje.

Naar de PS4 Slim spelcomputers

De PS4 Kopen deals vind je bij een van onze partners

logo-bolcom-klein-product-page
logo-coolblue-klein-product-page
logo-mediamarkt-product-page-v2
logo-nedgame-klein-product-page

De feiten op een rij

De PS4 Slim kwam uit op 15 september 2016 en zit met zijn prijs tussen de standaard PS4 en de PS4 Pro in. Toch doet hij aan functies niet veel onder. Wanneer je de firmware update uitvoert is het mogelijk om het beeld in HDR te tonen. Een mooie, zuivere kwaliteit beeld dus. De PS4 Slim is ook een kleiner en lichter dan de gewone Playstation 4. Om precies te zijn is de Slim versie ⅓ kleiner dan de standaard console. Hierdoor kost het je minder ruimte om de computer op te bergen en houd je meer opberg ruimte over voor de spellen.


Ondanks dat de Slim versie kleiner is, doet hij aan specificaties niets onder aan de standaard Playstation. De PS4 Slim is enkel gericht op de fysieke verbetering. Deze console heeft een gewicht van 2,1 kilo. In vergelijking met de standaard console van 2,8 kilo en de Pro versie van 3,3 kilo, mag de PS4 Slim zich dus met recht de lichtste variant noemen.

Tijd om een PS4 Slim te kopen

Wanneer je alles op een rijtje hebt gezet en hebt besloten dat het tijd is voor de Playstation 4 dan wil je natuurlijk ook weten wat je dan met deze console kunt. In vergelijking met eerdere edities zijn de grafische prestaties flink geoptimaliseerd, wat de beste games een levensecht effect geeft. Eventueel updates worden op de achtergrond uitgevoerd zodat je niet hoeft te stoppen met gamen. Super makkelijk als je net bezig bent naar het volgende level te komen.

Alleen of met zijn allen

Gezellig een avondje gamen kan natuurlijk alleen, maar ook met zijn allen. Als je ervoor hebt gekozen de PS4 Slim te kopen wil je dit natuurlijk delen. De spelcomputer ondersteunt 4 controllers en de meeste spellen zijn voor multiplayers dus nodig al je vrienden uit en begin een nieuw avontuur.

PS4 Slim

PS4 Pro Bundel

Een PS4 Slim console kan op diverse manieren verbinding maken. Denk hierbij niet alleen aan de aux en de usb ingang, maar ook via wifi en bluetooth functioneert hij prima. Met zijn 500 gb harde schijf kan hij ook diverse spellen opslaan en je hier mee naar een hoger level begeleiden.

PS4 Slim is perfect!

De ps4 slim is een slimme variant op zijn grotere broer. Hij is kleiner van stuk, lichter in het gewicht en neemt daar door minder ruimte in beslag. Daarnaast is hij ook in prijs kleiner, wat een prettige bijeenkomst is voor de portemonnee. Echter ondanks zijn kleine formaat doet hij niets af aan zijn grote broer en brengt de zelfde specificaties mee. Wij zien eigen alleen maar voordelen in deze en raden het dan ook zeker aan om de PS4 Slim te kopen als je op zoekt bent naar een nieuwe game console.

Bekijk alle PS4 Bundels