PS4 Controller

De beste controller van dit moment; de Dualshock 4 Controller van Sony Playstation, ook wel de ps4 controller genoemd. Licht van gewicht, handzaam, preciezere sticks, interne luidspreker, bewegingssensoren en niet te vergeten touch (aanraak) besturing. Met deze fantastische controller game je als nooit te voren en dit alles ook nog eens volledig draadloos.

De nieuwste controller voor de ps4 is niet alleen technisch perfect voor het gamen, maar ook prachtig qua vorm en verkrijgbaar in diverse kleuren. Door de ingebouwde lichtbalk kun je je dualshock personaliseren. Alleen de dualshock 4 – ps4 controller is al een reden om een ps4 te kopen.

PS4 Controller

PS4 Controller Kopen

WinkelBestellen
logo-bolcom-klein-product-pageNaar Bol.com
logo-mediamarkt-product-page-v2Naar Mediamarkt.nl
logo-nedgame-klein-product-pageNaar Nedgame.nl
logo-coolblue-klein-product-pageNaar Wehkamp.nl
logo-coolblue-klein-product-pageNaar Coolblue.nl

PS4 Controller opladen

Het opladen van je PS4 controller is erg simpel en is mogelijk door de meegeleverde Micro USB kabel. De micro kant is voor de controller en de normale USB kant stop je aan de voorzijde van je PS4. Helaas is deze meegeleverde oplaad kabel niet echt lang en wordt het lastig om tijdens het gamen je dualshock 4 controller op te laden. Het is niet perse nodig om de meegeleverde kabel te gebruiken. Je kunt heel gemakkelijk een ander USB naar Micro USB kabel kopen die wat langer is en het opladen wat meer ruimte geeft. Ook is het mogelijk om een docking station voor je controler(s) te kopen.

PS4 Controller touchpad

Ontdek een zee aan nieuwe mogelijkheden met de touchpad. Verplaatst objecten met dat prachtig staaltje aan aanraak technologie. De touchpad van de controller is niet een alleen een groot aanraakveld, maar ook een praktische button.De touchpad kan gebruikt worden als 4 verschillende buttons. De nieuwste technologie van Sony Playstation maakt dit mogelijk. De ps4 controller kent 4 verschillende buttons in de touchpad. Zo kun je boven, onder, links en rechts een aparte knop toevoegen aan je dualshock 4 controller.

Lichtbalk

Maak je ps4 controller persoonlijk met de geïntegreerde lichtbalk. Beleef ongekende speelervaring met de lichtbalk in combinatie met de playstation camera.

Luidspreker

Een luidspreker van hoge kwaliteit ingebouwd in de draadloze controller. Ervaar hoe het geluid je meeneemt naar de volgende fase van je gaming experience.

Bewegingssensoren

De dualshock 4 legt alle bewegingen vast met de ingebouwde acceleratiemeter en gyroscoop. Beweeg, kantel en ga helemaal mee in de game met de bewegingssensoren van de ps4 controller.

Dualshock 4 Kleuren

Het gamen wordt niet alleen beter met de draadloze dualshock 4 controller, maar ook zeker kleurrijker. De controller is verkrijgbaar in diverse kleuren. Naast de bekende zwarte en witte controllers zijn ze ook verkrijgbaar in het rood, blaauw en legerprint.

Speciaal voor het 20 jarig jubileum heeft Sony Playstation ook een limited edition kleur op de markt gebracht. Sony noemt het “Original Grey” en de controller kent het ouderwetse gekleurde Playstation logo. De limited edition draadloze dualshock 4 controller is vanaf september 2015 verkrijgbaar.

ps4 controller limited