PS4 Bundels

Een van de manieren om een nieuwe PlayStation 4 te kopen is als totaalpakket, ook wel PS4 Bundel genoemd. Deze PlayStation pakketten zijn enorm populair door de hoge korting die je ontvangt, omdat je alles in een pakket koopt. De inhoud van een PS4 Bundel kan verschillen per pakket. Zo heeft het ene pakket bijvoorbeeld een extra game en het ander pakket een extra ps4 controller. Alle playstation bundels zijn beperkt verkrijgbaar en hebben de regel Op=Op. Wacht dus nooit te lang met het kopen van een speciale ps4 bundel, want voor je het weet kan deze uitverkocht zijn.

PS4 Bundel Kopen

Een PS4 Bundel kopen is waarschijnlijk de beste keus als je nog nooit eerder een PlayStation 4 in jouw bezit hebt gehad. Naast een PS4 console heb je gelijk een of twee controllers, een of meerdere games en eventueel extra accessoires. Met een PS4 Bundel ben je gelijk klaar om van start te gaan. Doordat je gelijk alles in een totaalpakket koopt betaal je minder en ben je dus voordeliger uit. Een losse ps4 kopen is vaak duurder, aangezien je ook een game en eventuele extra ps4 controller nodig hebt om te kunnen starten.

ps4 bundel limited edition

Limited Edition PS4 Bundels

Een limited Edition ps4 bundel wordt altijd geleverd met een custom made playstation console. In de loop der jaren hebben wij al verschillende limited edition ps4 consoles voorbij zien komen. De populairste was de 20th anniversary playstation 4. Deze grijze spelcomputer was wereldwijd binnen een paar minuten uitverkocht. Tweedehands wordt deze limited edition spelcomputer soms nog aangeboden voor een bizar hoge prijs. De meeste limited edition ps4 bundels zijn afkomstig van een bepaalde game. Je ziet het artwork van deze game dan ook terug op de playstation zelf.

Naar de PS4 Bundels

De PS4 Kopen deals vind je bij een van onze partners

logo-bolcom-klein-product-page
logo-coolblue-klein-product-page
logo-mediamarkt-product-page-v2
logo-nedgame-klein-product-page

Populairste PS4 Bundels

Elk jaar brengt Sony PS4 Bundels op de markt waar iedereen op zit te wachten. Dit kan komen door een speciale aanbieding of inhoud van het pakket. Vaak wachten mensen op speciale ps4 pakketten, zoals bijvoorbeeld met de nieuwe FIFA of Call of Duty game. De populairste games vormen ook de populairste PS4 Bundels. De FIFA PS4 Bundel is vaak al na een aantal dagen compleet uitverkocht bij alle winkels en webshops. Bij het aanschaffen van een populaire ps4 bundel moet je goed de releasedatum in de gaten houden en eventueel een pre-order plaatsen bij je favoriete winkel. Met een pre-order ben jij verzekerd van de gewenste ps4 bundel en mag je verwachten dat deze op de dag van release bij jou thuisbezorgd wordt. Naast de populaire game ps4 bundels zijn ook de pakketten met twee controllers en de ps4 camera in trek. Deze combinatie wordt af en toe ook met een populaire game geleverd. Het is echt afwachten welke pakketten er in de winkels verschijnen. Als jij weinig geduld hebt kun je beter een losse playstation 4 kopen.

ps4 pro bundel

PS4 Pro Bundel

Als jij een echte game fanaat bent, dan moet jij natuurlijk een PS4 Pro aanschaffen. Tegenwoordig verschijnen er steeds vaker ps4 bundels met een PlayStation Pro. Door het aanschaffen van een PS4 Pro bundel ben je verzekerd van gamen op de hoogste resolutie en heb je gelijk de meeste capaciteit aan opslag. Deze krachtige game console is duurder dan de PlayStation Slim variant, maar is zeker zijn geld waard.

PS4 Slim Bundel

De meeste playstation 4 bundels worden geleverd met een PS4 Slim. De PlayStation 4 slim is een prima spelcomputer die voor de meesten van ons voldoet. Ook worden vaak de limited edition consoles geleverd i.c.m. een ps4 slim. De ps4 slim bundels zijn goedkoper dan de ps4 pro bundels, maar hiermee kun je niet gamen op 4K resolutie.

Bekijk alle PS4 Bundels