playstation plus
6 redenen om een PlayStation Plus abonnement te nemen
5 maart 2017
Fifa 18 PS4 Pro
Fifa 18 PS4
22 augustus 2017
Show all
PS4 Goud Zilver

Het heeft even geduurd maar dan krijg je ook wat. PlayStation Nederland heeft aangekondigd dat er weer Limited Editions Playstation 4 consoles aankomen. Vanaf 4 juli 2017 staan er 2 limited edition consoles in de schappen van de Media Markt winkels. Wij horen je denken, alleen bij de Media Markt? Ja klopt, de gouden en zilver PS4 spelcomputers zullen exclusief worden aangeboden bij de electronica gigant Media Markt. Niet getreurd, want wij zijn partner van de Media Markt en via deze link kun jij een Gouden Playstation bestellen of via deze link een Zilveren PlayStation.

PS4 Goud & Zilver Bundels

Een gouden of zilveren PS4 is natuurlijk helemaal te gek en dan krijg je er ook nog eens 2 controllers bij in dezelfde kleur. Deze limited edition PlayStation game computers worden alleen geleverd in de Slim variant met 500gb aan opslagcapaciteit. De standaard zwarte PS4 Slim is het meeste verkochte product van Sony PlayStation en dit is waarschijnlijk ook de reden waarom ze er voor hebben gekozen om dezelfde specificaties te gebruiken bij de Goud en Zilver editie. De Goud en Zilver edities zijn dus niet verkrijgbaar als PS4 Pro, helaas.

Release, Prijs en Oplage

Als je nog steeds niet in het bezit bent van de meest verkochte spelcomputer, dan wordt het nu toch echt tijd om er één aan te schaffen en waarom dan niet gelijk in het goud of zilver. Vanaf 4 juli 2017 zijn de limited edition consoles exclusief beschikbaar bij de Media Markt met een prijs van € 349,99. Op de website van Media Markt is het wel mogelijk om een pre-order te plaatsen. Met een pre-order ben je verzekerd van een limited edition Gouden of Zilveren PS4 console en wordt hij op de dag van de release bij jou thuis bezorgt. Wacht dus niet te lang met een PS4 kopen, want naar alle waarschijnlijkheid zijn deze 2 kleurvarianten binnen no-time uitverkocht vanwege de kleine oplage.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *