PS4 Goud Zilver
PS4 Goud & Zilver
23 juni 2017
Show all

De release van het mooiste voetbal staat weer op de planning en dit jaar komt deze game ook in combinatie met een PlayStation 4 Console. De fifa 18 ps4 bundel wordt op 29 september 2017 gereleased en het is vanaf nu mogelijk om een pre-order te plaatsen. Een fifa 18 ps4 bundel kun je eenvoudig bestellen bij één van onze partners, bijvoorbeeld bij Bol.com.

Fifa 18 PS4 Bundel Kopen

Een fifa 18 PS4 bundel kopen kan vanaf 29 september 2017. Op deze datum wordt de speciale PS4 Bundel gereleased en is hij voor iedereen verkrijgbaar. Elk jaar zijn de fifa ps4 pakketen snel uitverkocht. Wil je zeker zijn van een fifa 18 ps4 pakket dan is het verstandig deze te reserveren door middel van een pre-order. Een pre-order is een bestelling die je voor de release plaatst bij een winkel. Op deze manier weet je zeker dat je het pakket ontvangt op de dag van release. Wil je 100% zeker een PS4 Kopen in combinatie met Fifa 18? Plaats dan nu een pre-order!

Fifa 18

Jaarlijks komt er er nieuwe versie van de immens populaire voetbalgame Fifa op de markt. Elk jaar weten ze zichzelf weer te overtreffen. Bij de 2018 editie zijn diverse verbeteringen doorgevoerd en zijn de graphics weer eens opgeschaald. Bij Fifa 18 is ook voetbaltechnisch veel verandert ten opzichte van zijn voorganger. Individuele spelers treden meer naar buiten door hun typische bewegingen en snelle moves. Bij Fifa 18 zijn de spelers hun bewegingen bijna niet van hun echte gameplay te onderscheiden. De bewegingen van de spelers lijken levensecht. Ben je opzoek naar een voetbalgame met top features? Wacht dan even tot de release op 29 september 2017.

PS4 Pro vs PS4 SlimFifa 18 PS4 Pro

De Fifa 18 PS4 Bundel is verkrijgbaar in 2 verschillende pakketten. Je kunt ervoor kiezen om een standaard PlayStation 4 te kopen met een Dualshock Controller en de Fifa 18 game. Maar voor de echte gamer is er een speciale bundel bedacht. Bij dit pakket krijg je een PS4 Pro inclusief controller en een Fifa 18 – Ronaldo Edition Game. De krachtigste Playstation 4 + de uitgebreidste Fifa 18 Edition. Een TOP Fifa 18 PS4 bundel als je het ons vraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *