6 redenen om een PlayStation Plus abonnement te nemen

Ghost Recon Wildlands
Ghost Recon Wildlands
21 februari 2017
PS4 Goud Zilver
PS4 Goud & Zilver
23 juni 2017
Show all

Een abonnement op PlayStation Plus heeft eigenlijk elke gamer nodig. Het helpt je met je online PlayStation experience en laat je optimaal gebruik maken van je console. Maar wat maakt PlayStation Plus zo bijzonder en waarvoor heb je het eigenlijk echt nodig. Wij hebben 6 redenen op een rijtje gezet die je waarschijnlijk overhalen om direct lid te worden van PlayStation Plus.

Online Multiplayer

Tegenwoordig is iedereen online en zo ook je PS4 vrienden. Online multiplayer is daarom een van de grootste features in de game industrie. Bijna elke game biedt tegenwoordig een online multiplayer optie aan om het op te nemen tegen je vrienden. Om online met je vrienden te kunnen gamen heb je PlayStation Plus nodig. Als je dus geen lid bent van PS Plus is online multiplayer niet beschikbaar.

Kortingen met PlayStation Plus

Alle leden van PS Plus genieten van kortingen in de PlayStation Store. Soms kunnen deze kortingen oplopen tot tientallen euro’s als je het vergelijkt met bijvoorbeeld games bij de media markt. Als je dus niet gehecht bent aan een game in een blauwe PlayStation case is het erg aantrekkelijk om je spellen te kopen in de online store.

Gratis Games

Niet alleen kortingen op bepaalde spellen, maar ook volledig gratis spellen geeft PlayStation cadeau aan haar leden. Elke maand biedt PlayStation twee games volledig gratis aan. Als member van PlayStation Plus kun je deze games elke maand eenvoudig downloaden op PS4 en hier zit geen beperkte bruikbaarheid aan. Zolang je lid bent van de plusdienst mag je de gratis gedownloade spellen gebruiken. Zorg er wel voor dat je de spellen op tijd download, want een maand later zijn er weer 2 andere spellen die PlayStation gratis aanbiedt.

Beta’s

Tegenwoordig houden we allemaal van beta’s. Steeds meer game developers komen met (open) beta’s om hun spellen te testen door de daadwerkelijke eindgebruikers. PlayStation Plus haakt hierop in door dit alleen aan te bieden aan haar plus leden. Zonder PS Plus is het dus niet mogelijk om een game voor de release uit te proberen.

Share Play

Overtuig je vrienden van een bepaalde game door ze kosteloos mee te laten spelen. Met share play kun je je PlayStation vrienden mee laten spelen, zelfs als ze de game niet hebben. Nodig je vrienden uit voor een multiplayer match of laat ze het heft in eigen handen nemen. Met share play van PlayStation Plus wordt je een betere vriend.

Gratis uitproberen

Als je nog nooit eerder gebruik hebt gemaakt van PlayStation Plus kun je dit gratis uitproberen voor 14 dagen. Op de website van PlayStation kun je je gratis aanmelden en PlayStation Plus uitproberen. Mochten de bovenstaande tips je dus nog niet overtuigd hebben, dan is dit zeker aan te raden om te doen. Meestal zit er bij de aanschaf van je PlayStation console ook een voucher waarmee je deze dienst ook voor een aantal dagen kunt uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *