Top 10 dingen die je zeker moet doen in GTA V

PS4 in prijs verlaagd
18 oktober 2015
ps4-limited-20th-edition-ps4-kopen
PS4 Must Haves
29 oktober 2015
Show all
top-10-gta-v-ps4-kopen

Top 10 dingen die je zeker moet doen in GTA V

Grand Theft Auto 5, beter bekend in de afgekorte versie GTA V, is al sinds de release een populaire game op de PlayStation 4. De open wereld game bestaat uit spannende missies van verschillende personages en kent ongekend veel mogelijkheden. Wij hebben de Top 10 dingen die je zeker moet doen op een rijtje gezet.

Stalking en wraak

Het is misschien wel één van de griezeligste dingen die je kunt doen in de online gameplay van GTA V, het achtervolgen van bijvoorbeeld een andere gamer die jou heeft vermoord. Het opsporen van je tegenstander kan dagenlang duren en vraagt veel geduld en opsporingsvermogen. Wat moet je doen als je hem of haar hebt gevonden? Stiekem achtervolgen of vrienden worden en wachten op het geschikte moment om wraak te nemen. Probeer het eens en je zult merken dat deze manier van spelen je niet in dank zal worden afgenomen.

Jagen met Trevor

Trevor is een populaire personage in GTA V. Zijn populariteit komt mede door de mogelijkheid om te jagen in de wilde natuur. Duik met Trevor de natuur in en geniet van het jagen en de prachtige graphics. Als je niet overtuigd bent van de personage van Trevor, raden wij je aan om eens te gaan jagen. Je zult merken dat het ontzettend leuk is en dat de populariteit voor Trevor zal gaan groeien.

Jagen op haaien 

We hadden het zonet al over jagen met Trevor in een bosrijke omgeving, maar in GTA V is het ook mogelijk om te jagen in het water op haaien. In de meeste open wereld games is het jagen in water niet mogelijk, maar GTA heeft een aantal haaien losgelaten waar jij jacht op kunt maken. Vergeet je meest gebruikte wapens en pak een mes om een haai te vangen en sleep de haai mee naar het droge om al je vrienden te imponeren met je vangst.

Ontsnap aan de politie

Soms word je tijden lang door ze achtervolgd en op het laatste moment toch gepakt, dit maakt GTA zo leuk. Zoek telkens naar nieuwe manieren om aan de politie te ontsnappen, want er zijn oneindig veel mogelijkheden. In de woestijn kun je bijvoorbeeld gebruik maken van windmolens en politie helicopters, maar er zijn nog veel gekkere manieren te bedenken om aan de politie te ontsnappen. Bekijk hier een ontsnappingsvideo.

Ongelukken & crashes

Als jij van actie en explosies houdt hoort het veroorzaken van een groot treinongeluk boven aan je lijst. Dit is natuurlijk niet echt moeilijk, maar wel ontzettend leuk om te doen. Probeer het eens als je surfend op een trein meereist en net weet te ontsnappen aan je eigen veroorzaakt treinongeluk. Het veroorzaken van crashes blijft leuk en eindeloos. Heb je weleens geprobeerd om tegen een ander vliegtuig aan te botsen in de lucht?

Stuntjumps

De stuntjump opties zijn jullie vast al bekend, maar wist je dat er maar liefst 50 stuks zijn in de open wereld om te doen? Zoek ze allemaal op en ontgrendel prestaties om een 100% score te krijgen.

Pandjesbaas

Maak snel geld en koop een hele hoop met stenen. Het kan ontzettend leuk zijn om een pandjesbaas te worden. Investeer in vastgoed en handel op de beurs, je zult merken dat je aanzien stijgt net als de inhoud van je portemonnee.

Sporten

In Los Santos zijn diverse mogelijkheden tot sporten, denk aan tennis, darten en golf. Al deze mogelijkheden zijn voor de afwisseling leuk om te doen. Veel gamers hebben de neiging om het sporten links te laten liggen, maar probeer het eens en je zult zien dat er een nieuwe spannende wereld voor je open gaat. De ontwikkelaars van GTA V hebben hier veel tijd aan besteed en het is natuurlijk zonde om hier niet even van te genieten.

Yoga

Yoga, het klinkt enorm saai, maar het kan erg grappig zijn om te doen in GTA V. Michael kan yoga missies doen en dit is extreem vermakelijk. Met Michael en yoga train je je lachspieren en zul je heel veel fun beleven.

Berg beklimmen

Na het jagen van wilde dieren wordt het tijd voor wat ontspanning. Beklim in Los Santos de hoogste berg en geniet van het prachtige uitzicht. Eenmaal aangekomen op de top moet je uitkijken dat je niet naar beneden valt of juist wel, de keuze laten we aan jou.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *