Aankomende Sport Game Releases PS4

ps4-kopen-firmware-update
PS4 firmware update 3.00
9 september 2015
fifa16-ps4-bundel
FIFA 16 PS4 Bundel – 1tb Ultimate Player Edition
21 september 2015
Show all
FIFA-16-release-ps4-kopen

Aankomende Sport Game Releases PS4

De zomer is voorbij en het laatste kwartaal van dit jaar is aangebroken. Dit betekent dat er weer een heleboel leuke game releases aankomen. Wij hebben de 5 aankomende sport gerelateerde games voor jullie op een rijtje gezet. Het game rijtje is gesorteerd op verschijningsdatum.

1. NHL 16

Releasedatum: 17 september 2015

NHL 16 is een waar ijshockey spel waarbij je het met opneemt tegen welbekende ijshockeyspelers. Het spel is gemaakt door EA Canada en wordt uitgegeven door het beter bekende EA Sports. EA brengt elke jaar een nieuwe NHL uit, maar heeft dit jaar extra goed geluisterd naar hun fans en heeft nog nooit zoveel input van de fans in het spel verwerkt. NHL 16 heeft ontzettend veel features verandert en staat garant voor ongeëvenaarde realistische wedstrijd gameplay.

NHL16-PS4-kopen

2. PES 2016

Releasedatum: 18 september 2015

Pro Evolution Soccer, beter bekent in de afgekorte versie PES, komt in 2016 natuurlijk met een opvolger in de voetbal reeks. In aanloop naar de 2016 versie heeft Konami niet stil gezeten en behoorlijk wat componenten verandert in de voetbalgame. Ze hebben onder andere de goalkeeping verbetert, de positionering van de camera’s zijn beter en dynamischer geworden, het complete weer systeem is naar een hoger niveau getild en ze hebben een mogelijkheid toegevoegd om foto’s te importeren om je team persoonlijker te maken. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de verbeteringen in PES 2016.

PES2016-PS4-kopen

3. FIFA 16

Releasedatum: 24 september 2015

Sinds jaar en dag is FIFA de meest verkochte voetbalgame die je kunt spelen op de playstation console. EA sports weet elke jaar te innoveren in de FIFA reeks en heeft dit ook zeker gedaan in FIFA 16. Een authentieke basis die je een spannende voetbalervaring biedt en je op laat gaan in je favoriete spelmodus. In FIFA 16 is er gesleuteld aan de verdediging en het middenveld om de game nog meer tot leven te brengen. Diverse nieuwe bewegingen, tackles, afwerkingen en nog veel meer prachtige elementen zijn er toegevoegd aan FIFA 16. Ook is het mogelijk om te spelen met een Nationaal vrouwenteam.

fifa-16-ps4-kopen

4. NBA 2k16

Releasedatum: 29 september 2015

De makers van NBA 2k serie zijn terug met een top game waarbij levensechte basketbalervaring bovenaan staat. Neem je gekozen speler mee door het volledige NBA seizoen en ga samen met hem de strijd aan tegen andere bekende basketbalspelers of game online tegen andere fanatieke gamers over de hele wereld. NBA 2k16 is een sportgame waarbij er veel verbetert is aan de bewegingen van de spelers.

nba-2k16-ps4-kopen

5. Tony Hawk’s Pro Skater 5

Releasedatum: 2 oktober 2015

De wereld van Tony Hawk draait om skateboarden en dit zie je terug in zijn game. Met Tony Hawk’s Pro Skater 5 haal je een sportgame in huis waarmee je ontzettend veel plezier zult beleven. Een skateboard spel waarbij talloze combinatie trucks mogelijk zijn in een online skate wereld. Het begint bij het bouwen van je eigen mega skatepark!

tony-hawk-pro-skater-5-ps4-kopen

Game releases & PS4 Bundels

Niet alleen heeft de game wereld in de sport tak hard gewerkt aan nieuwe releases, maar ook in andere genres komen diverse top games uit in het komend najaar. Welke (sport)games uitgebracht worden met een PS4 console is nog niet helemaal bekend. Houd onze PS4 Bundels pagina in de gaten, hier vertellen wij als eerste waar de bundels verkrijgbaar zullen zijn.[/fusion_text][/fullwidth]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *