PlayStation Now vandaag in Nederland

PS4 Neo Slim
PS4 Neo & Slim
23 augustus 2016
PS4 Slim
PS4 Slim
1 oktober 2016
Show all
Playstation Now

PlayStation Now vanaf vandaag in Nederland beschikbaar.

PlayStation Now is vanaf vandaag officieel in Nederland beschikbaar. PlayStation Now is de gamestreaming dienst die het mogelijk maakt om oude PS3 games te spelen op je PS4. Het is nu alleen nog maar mogelijk om PlayStation Now te gebruiken om je PS4 console, hier zullen later computers aan toegevoegd worden die op Windows draaien. Omdat het gaat om de wat oudere spellen die met een lagere resolutie gestreamed worden is het niet noodzakelijk om hiervoor een hele krachtige PC te hebben. De game-o-theek van PlayStation Now beschikt over honderden games en zal in de toekomst worden aangevuld. Vanaf mei was PlayStation Now als beta beschikbaar, maar is vandaag officieel gereleased in Nederland, aldus Sony. Om gebruik te kunnen maken van de streaming dienst moet je een abonnement afsluiten. De kosten hiervan zijn € 16,99 per maand en kun je op de website van PlayStation activeren.

PS4 Dongel

Veel PC gamers maken op dit moment gebruik van de PS4 Controller om te gamen op hun Windows of Mac machine. Tot op heden was dit alleen bedraad mogelijk of via bluetooth, maar dan waren niet alle functies van de controller beschikbaar. De dualshock controller is erg geliefd in de game wereld dat Sony hier verandering in zal gaan brengen. Hiervoor komt een speciale PS4 Dongel op de markt die in september 2016 in de winkels zal liggen of dit ook in Nederland het geval is is niet duidelijk. Met de PS4 Dongel worden functies als de bewegingssensoren, touchpad en headphone ingang ondersteund.

De PS4 Dongel in combinatie met de PS4 Controller zullen hoofdzakelijk gebruikt worden met PlayStation Now en Remote Play. Ook sommige PC games zullen ondersteund worden, maar hier geeft Sony geen garantie op. Remote Play maakt het mogelijk om via het internet te gamen op je eigen PS4 Console. De PS4 Dongel is vanaf september 2016 beschikbaar en krijgt een adviesprijs van € 24,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *