Ghost Recon Wildlands

PS4 Cadeau Tips
PS4 Cadeau Tips
18 november 2016
playstation plus
6 redenen om een PlayStation Plus abonnement te nemen
5 maart 2017
Show all

Ghost Recon Wildlands is een open wereld actiegame waar velen van ons al langere tijd op wachten. Gelukkig is de tijd bijna aangebroken en is de release nabij, namelijk op 7 maart 2017. De game speelt zich af in Bolivia, Zuid Amerika waar de Ghosts actie ondernemen tegen de steeds groter wordende drugskartels. Op stille en gepaste wijze ga je samen met je mede Ghosts de strijd aan tegen het drugskartel Santa Blanca. Dit kartel speelt een grote rol in de onderwereld van Bolivia en wordt tijdens de game je grootste vijand. Ghost Recon Wildlands zit vol met prachtige graphics die geïnspireerd zijn op het Zuid Amerikaanse land Bolivia. De lang gestrekte zoutvlakte, de dicht gegroeide rimboe en de verlaten straten van Bolivia vind je hier allemaal terug.

Ghost Recon Wildlands Gameplay

Een open wereld actiegame waar je u tegen zegt. Jij neemt het samen met 3 mede Ghosts op tegen Santa Blanca, het steeds groter wordende drugskartel. Jij leidt een team van maximaal vier militairen uit het Amerikaanse leger. Speel alleen als single player of samen met 3 (online) vrienden. In single player mode geef jij automatisch leiding aan je team en stuur je zet met simple commando’s aan. Trek er op uit en overbrug grote afstanden met een helicopter of sluip door de bossen van Zuid Amerika. Het maakt niet uit hoe je te werk gaat, als je je missie maar volbrengt. Ga vol in de aanval, besluip je tegenstander of ga tactisch te werk. Jij hebt de touwtjes in handen en bepaald de strategie van jouw team. Customize je wapen, team, drone en nog veel meer. Tijdens het spelen zul je je vaardigheden opschroeven door de attributen die je verzameld in de open wereld.

Manipuleer en anticipeer

Tijdens je reis door de wildlands wereld kom je onverwachte scenario’s tegen waar jij op moet anticiperen. Op sommige momenten zul je worden gesteund door de rebellen en kun jij hun vragen om afleiding, hulp en andere tactische middelen. Het onderhouden van je relatie met de rebellen is daarom ook zeer belangrijk en efficient in je reis door Bolivia. Bescherm de bevolking en creëer strijdt tussen verschillende groeperingen, zodat jij hier zelf beter van wordt. Manipuleer de onderwereld en anticipeer hierop met je medestrijders.

Open beta en release

Op 7 maart 2017 wordt Ghost Recon Wildlands vrijgegeven voor de verkoop en vanaf 23 februari kun je de open beta op je PS4 downloaden en proeven aan wat de actie game te bieden heeft. De open beta stopt op 27 februari en hierna zul je dus moeten wachten op de release. Als je na de open beta verslaafd bent geraakt aan Ghost Recon Wildlands kun je de game hier alvast pre-ordenen en ligt hij op 7 maart in je brievenbus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *