COD Black Ops 3 Limited Edition PS4

fifa16-ps4-bundel
FIFA 16 PS4 Bundel – 1tb Ultimate Player Edition
21 september 2015
ps4-controller-tips-weetjes
Tips & Weetjes PlayStation 4
9 oktober 2015
Show all
cod-black-ops-3-limited-edition-ps4

COD Black Ops 3 Limited Edition PS4

Eindelijk is de limited edition console aangekondigd van COD Black Ops 3 door Sony PlayStation. De COD Black Ops 3 Limited Edition PS4 is de eerstvolgende in de rij van de Limited Edition consoles, na Batman en Destiny. De COD console wordt geleverd in de kleur “Jet Black” en is voorzien van oranje artwork wat volledig mee gaat in het design van Call of Duty Black Ops 3. Niet alleen heeft de spelcomputer een oranje design gekregen, maar ook de ps4 controller is onderhanden genomen. De pookjes en knoppen kleuren oranje op de grijze dualshock 4 controller.

1TB Ultimate Player Edition

De COD Black Ops 3 Limited Edition PS4 is niet alleen qua uiterlijk onderhanden genomen, maar heeft ook binnenin een upgrade gehad in vergelijking met zijn voorgangers. Deze limited edition playstation 4 is de eerste met een 1tb harde schijf. Al zijn voorgangers moesten het doen met een 500gb harddisk. De Ultimate 1TB Player Edition is al langere tijd verkrijgbaar als losse spelconsole, maar is nog nooit eerder uitgebracht als limited “game” edition.

In de doos

Bij aankoop van de de COD Black Ops 3 Limited Edition PS4 vind je naast de gepimpte spelcomputer en controller natuurlijk ook de standaard benodigdheden als je headset, stroomkabel, HDMI kabel en USB kabel voor het opladen van je Dualshock 4. Uiteraard zit de game Call of Duty Black Ops 3 ook in het bundel en krijg je de Nuketown bonus map er gratis bij.

Release en prijs

Op 6 november staat de release gepland van COD Black Ops 3 en wordt net als elk jaar weer groots aangepakt. Ook zal de COD Black OPS 3 Limited Edition PS4 vanaf 6 november verkrijgbaar zijn. De adviesprijs van deze kekke console is € 449,-. Zodra de console besteld kan worden voegen wij deze natuurlijk toe aan de PS4 Bundels pagina. Meer informatie over de oranje getinte PlayStation kun je hier vinden.

Bestel nu voordat de limited console uitverkocht is! Kijk voor de actuele voorraad op de PS4 Bundels pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *